Aktualitet|

Kryetari i Bashkisë, Flamur Golemi pret Konsullin e Përgjithshëm të Greqisë në Gjirokastër, Dimitrios Sacharidis

Prita në zyrë Konsullin e ri të Përgjithshëm të Greqisë në Gjirokastër z.Dimitrios Sacharidis, për t’i uruar mirëseardhjen dhe për t’i shprehur bashkëpunimin në çështje të interesit të përbashkët të dy vendeve tona.

Lidhjet mes dy popujve tanë janë të hershme dhe ne kemi përgjegjësinë t’i ruajmë dhe kultivojmë raportet e fqinjësisë së mirë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window