Aktivitete|

Ju prezantoj me Harin, këtë ëngjëll të porsalindur që është fëmija i parë për vitin 2022 në Gjirokastër.Pastë këmbën e mbarë për familjen Naçi dhe për qytetin që u shtua me një jetë të re. Së bashku kemi përgjegjësinë e madhe të punojmë që fëmijët të kenë një jetë më të mirë dhe një të ardhme të sigurt. Mirë se vjen Hari, Zoti të bekoftë dhe paç jetën e gjatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window