Aktivitete|

Mes disa prodhuesve dhe bizneseve në Lazarat, në panairin e parë ndërzonal që besoj do të krijojë një traditë edhe në vazhdimësi për të vënë në dukje histori suksesi dhe vlerat më të mira të këtij fshati.

Faleminderit grave duararta që qëndisin kostumet tradicionale, bletërritësve, mjeshtrave të përpunimit të qumështit e kujtdo tjetër ishte pjesë e panairit.

Respekt për njerëzit e punës, ata që përveçse kontribuojnë në ekonominë e Gjirokastrës, shërbejnë edhe si modele për të tjerët, për ta parë këtu të ardhmen dhe për t’u mbështetur fort te tradita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window