Aktivitete|

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Nderim për Dëshmorët e Atdheut !

Përkujtojmë dhe nderojmë veprën dhe kontributin e Dëshmorëve të Atdheut për liri dhe progres shoqëror. Akti i tyre është lajtmotiv për zhvillimin dhe prosperitetin e vendit dhe integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian.

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window