Aktivitete|

Vetëm pakëz nga ajo çfarë ndodh çdo fundjavë në Pazarin e Gjirokastrës, aty ku vite më parë nuk shkelte njeri ndërsa sot është pjesa më atraktive në qytet, që tërheq turistë të shumtë dhe ku hapen biznese të reja.

Ju mirëpresim në Gjirokastër !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window