Aktivitete|

Përkujtuam në një aktivitet homazh mikun tonë të përbashkët Bashkim Fino. Me cilësitë njerëzore ai spikati si politikan, në detyrat e larta shtetërore madje edhe Kryeministër i vendit në vitin e vështirë 1997. Me Gjirokastrën Bashkimi kishte lidhje të veçantë jo vetem familjare dhe miqësore por në vendlindje ai nisi rrugëtimin politik si kryebashkiak. I paharruar miku ynë Bashkim Fino !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window