Aktivitete|

Gjirokastra një destinacion i preferuar për vendasit dhe të huajt edhe këtë fundjavë, që miqtë nga Korça na e zbukuruan më tepër me performancat e tyre. Faleminderit me zemër që i dhatë qytetit atmosferën festive siç vetëm ju dini ta krijoni. Ky është vetëm fillimi i jetësimit të vizionit tonë për Gjirokastrën si një destinacion i pashmangshëm për fundjavat. Më e mira është e gjitha përpara ! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window