Aktivitete|

Bashkë me ambasadën italiane në vendin tonë organizuam edhe në Gjirokastër disa aktivitete me rastin e 75 vjetorit të Republikës së Italisë. Kemi nevojë të shtojmë më tej bashkëpunimin dhe zbatimin e projekteve të përbashkëta në fushën e turizmit, kulturës e arsimit. Gjirokastra duhet të jetë destinacion i pashmangshëm turistik për italianët njësoj si qytete të tjera të vendit tonë. Detyra jonë të punojmë në këtë drejtim, jo vetëm për më shumë turistë, por edhe pse jo për investitorë nga vendi fqinj. Gëzuar festën dhe rroftë miqësia mes dy vendeve tona !

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window