Aktivitete|

Kënaqësi të takohesha në Qipro me kryebashkiakun e Nicosias, Konstantinos Giorkatzis. Folëm për krijimin e një bashkëpunimi mes dy qyteteve tona, kryesisht në kulturë dhe turizëm. Ata kanë një përvojë të mirë në përthithjen e fondeve për projekte të ndryshme të financuara nga Bashkimi Europian. Kemi çfarë mësojmë prej tyre edhe për qeverisjen lokale dhe implementimin e atyre politikave vendore që rrisin standardet e shërbimit ndaj qytetarëve dhe zhvillojnë ekonominë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window