Aktivitete|

Faleminderit artistëve nga Shkodra që i dhuruan Gjirokastrës një tjetër fundjavë magjike. Faleminderit shumë e shumë vizitorëve vendas e të huaj që bujtën në qytet, për të parë atraksionet tona, për të shijuar kulinarinë e pasur dhe për të përjetuar një eksperiencë që s’ta ofron asnjë qytet tjetër në Shqipëri. Sepse po the Gjirokastra i ke thënë të tëra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window