Aktivitete|

Jeta dhe veprimtaria e atdhetarit, publicistit dhe shkrimtarit Xhevat Kallajxhi ishte në qendër  të aktivitetit, të organizuar nga biblioteka “Apostol Meksi”, në “Javën e Flamurit”. Në këtë aktivitet u vlerësua kontributi patriotik i Xhevat Kallajxhi ndërsa nxënësit e shkollave interpretuan pjesë nga krijimtaria letrare e tij. Gjithashtu u prezantuan botime të këtij autori dhuruar bibliotekës së qytetit nga familja Kallajxhi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window