Aktivitete|

Gjirokastra çel sezonin turistik të verës me aktivitetin “I dua lulet në dritare”.

Organizimet e Bashkisë Gjirokastër me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, gjallëruan zonën muzeale.

Dekorimi i dritareve me lule, panairi shumëngjyrësh, ekspozita figurative dhe koncerti artistik ishin petalet e një fundjave plot hijeshi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window