Aktivitete|

Kjo fundjavë në Gjirokastër iu dedikua fëmijëve. Me interpretimet e tyre plot talentet instrumentistët dhe këngëtarët e vegjël, artistët e së ardhmes gjallëruan zonën muzeale.

Koncertet e organizuara u ndoqën me kërshëri nga banorët e moshave të ndryshme por edhe vizitorët vendas dhe të huaj. Tashmë fundjavat janë një mundësi jo vetëm për turizmin, por aktivitetet artistike që zhvillohen gjallërojnë qytetin dhe promovojnë talentet e reja në muzikë dhe arte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window