Njoftime|

Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe Bashkia Gjirokastër në kuadër të Projektit “Projekti për Zhvillimin e Integruar Urban dhe Turistik”, me financim nga Banka Botërore, organizojnë ‘Diskutimin me Publikun/ Grupet e Interesit’ të Projektit: “Menaxhimi i Qëndrueshëm dhe Masterplani i Vlerësimit të Turizmit të Kalasë së Gjirokastrës”.

Për të prezantuar këtë Projekt ju ftojmë të merrni pjesë në:
Takimin “Diskutim me Publikun”, drejtuar Autoriteteve lokale, grupeve të interesit dhe banorëve të zonës, ditën e Mërkurë më datë 3 Maj 2023 ora 12:00 pm, pranë Hotel Kodra, Gjirokastër.

Gjatë takimit do të prezantohen:
· Projekti Arkitektonik “Menaxhimi i Qëndrueshëm dhe Masterplani i Vlerësimit të Turizmit të Kalasë së Gjirokastrës”
· Projekti i Konservimit dhe Restaurimit për disa nga ambjentet kryesore që janë pjesë e projektit

Takimi do të përqendrohet në prezantimin e ndryshimeve të fundit të lidhura me projektin “Menaxhimi i Qëndrueshëm dhe Masterplani i Vlerësimit të Turizmit të Kalasë së Gjirokastrës” deri në fazën aktuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window