Uncategorized|

Drejtoria e Arsimit (Bashkia Gjirokastër) po ndërhyn për mirëmbajtjen e godinave shkollore dhe garantimin e kushteve normale, për zhvillimin e procesit mësimor gjatë stinës së dimrit.
Nëpërmjet investimit me vlerë 4.1 milion lekë, do të bëhet i mundur rikonstruksioni i çatisë së shkollës “Bilal Golemi” si dhe hidroizolimi i tarracës së shkollës “Urani Rumbo “. Ky financim, do të mundësojë edhe rehabilitimin e mjediseve të brendshme të këtyre shkollave. Në periudhën në vazhdim, do të investohet në godinën e shkollës “Koto Hoxhi“ si dhe QKF “Fato Berberi”.
Bashkia Gjirokastër në mbështetje të institucioneve arsimore për një proces mësimor cilësor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window