Aktualitet|

Dezinfektimi i godinave të shkollave dhe respektimi i protokolleve për parandalimin e Covid-19 është një prej prioriteteve të punës së bashkisë. Mjediset e shkollave të cikleve të ndryshme, dezinfektohen dhe higjienizohen rregullisht, ndërsa kryhet edhe pajisja e tyre me sasinë e nevojshme të dezinfektantëve. Apelojmë për respektimin e masave parandaluese antiCovid-19, nga mësuesit dhe nxënësit, në institucionet arsimore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window