Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër, në fokus të punës ka pastrimin dhe sistemimin e rrugëve karakteristike, në zonën historike të qytetit.

Punonjësit e Drejtorisë së Shërbimeve Publike, po mirëmbajnë rrugicat e shtruara me kalldrëm në lagjet “Pazari i Vjetër”dhe “Palorto”.

Nisma të tilla synojnë edhe krijimin e një imazhi pozitiv të qytetit, për turistët vendas dhe të huaj. Bashkia Gjirokastër çdo ditë në shërbim të komunitetit !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window