Aktivitete|

Bashkia Gjirokastër është pjesë e aktiviteteve sensibilizuese në kuadër të Tetorit rozë, muajit të ndërgjegjësimit për luftën kundër kancerit të gjirit. Gjatë një marshimi simbolik, u përcoll mesazhi për më shumë sensibilizim nga vajzat dhe gratë për parandalimin, diagnostikimin e hershëm dhe trajtimin në kohë të kësaj sëmundje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window