Aktualitet|

“Anthem of Europe” me buzëqeshjen dhe mesazhet e një grupi fëmijësh në Gjirokastër. Kjo javë e re do të kulmojë të shtunën më 9 maj, kur kremtohet “Dita e Europës”, një ngjarje e rëndësishme jo thjesht për unionin, por për mbarë kontinentin e vjetër. Veç paqes dhe unitetit në Europë, simbolikës së këtij viti i shtohet edhe solidariteti me përballjen e krizës së Covid-19. Të bashkuar në diversitet dhe solidaritet.🇦🇱🇪🇺

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window