Aktualitet|

Nga takimet me miqtë italianë, njohës shumë të mirë të agroturizmit, te aktiviteti me grupin e muzikës jazz, i drejtuar nga një arbëresh, e deri te mbrëmjet plot gjallëri në Pazarin e Gjirokastrës. Kështu ikën edhe kjo javë për të nisur nesër një tjetër, me turistë gjithnjë e më shumë dhe evente të tjera që krijojnë atmosferën që i duhet qytetit në këtë sezon veror. 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window