Aktivitete|

Në 16 vjetorin e pranimit të Gjirokastrës në UNESCO u nderua me “Çelësin e qytetit”, ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri, Luigi Soreca.  Me titullin “Qytetar Nderi” u vlerësuan drejtuesit e Fondit Shqiptaro Amerikan, Martin Mata dhe Aleksandër Sarapuli për punën dhe kontributin e dhënë, për rijetëzimin dhe restaurimin e vlerave të Gjirokastrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window