Aktualitet|

Shenjë domethënëse për rikthimin në normalitet është edhe hapja e kopshteve e çerdheve. Me Mirelën dhe Linditën sot në Gjirokastër u përshëndetëm më fëmijët dhe uruam gëzuar 1 Qershorin. Falënderoj Mirelën për librat që iu dhuroi fëmijëve. Mirënjohje edhe për Ambasadën Franceze në Tiranë që kontribuoi me maska për personelin e kopshteve dhe çerdheve. Sa herë sheh fytyrat e gëzuara të fëmijëve gjen një motiv më tepër për të vazhuar përpara punët dhe për të besuar se ditë më të mira do të vijnë për të gjithë ne. Izolimi për disa javë ka për të qenë thjesht një ëndërr e keqe që e pamë të gjithë së bashku. Tani duhet të ringrihemi dhe do t’ia dalim. 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window