Organizohet Anifest A-Gjiro, Festivali i Filmit Ndërkombëtar për Fëmijë

Aktivitete|

Është organizuar në qytetin e Gjirokastrës, edicioni i 6-të i Ani Fest A-Gjiro, Festivali i Filmit... Read More → Organizohet Anifest A-Gjiro, Festivali i Filmit Ndërkombëtar për Fëmijë

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Task-Forca ndërinstitucionale një përkujdesje më shumë për monumentet e kulturës

Aktivitete|

Njoftuam krijimin e Task-Forcës ndërinstitucionale, e cila do të jetë një përkujdesje më shumë për... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Task-Forca ndërinstitucionale një përkujdesje më shumë për monumentet e kulturës

Bashkia Gjirokastër ka ndërhyrë për pastrimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit të kullimit, në tokat bujqësore.

Ndërhyrje|

Për të evituar problematikat gjatë stinës së dimrit për fermerët, Bashkia Gjirokastër ka ndërhyrë... Read More → Bashkia Gjirokastër ka ndërhyrë për pastrimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit të kullimit, në tokat bujqësore.

Panairi Kult-Art gjallëron Gjirokastrën

Aktivitete|

Edicioni i 3-të, i Panairit Kult-Art gjallëroi Gjirokastrën, duke promovuar vlerat e traditës dhe... Read More → Panairi Kult-Art gjallëron Gjirokastrën

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Përkujdesje e vazhdueshme për moshën e tretë-

Aktivitete|

Në Ditën Ndërkombëtare të të Moshuarve përcolla urimin për të moshuarit e Shtëpisë së Jetës dhe... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Përkujdesje e vazhdueshme për moshën e tretë-

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Plani i Menaxhimit të Parkut Arkeologjik të Antigonesë nxitje për turizmin.

Aktivitete|

Së bashku me banorët në fshatin “Asim Zeneli”, zhvilluam dëgjesën publike për hartimin e  Planit... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Plani i Menaxhimit të Parkut Arkeologjik të Antigonesë nxitje për turizmin.

Strukturat e bashkisë punojnë për pastrimin nga mbetjet urbane të shtretërve të përrenjëve, në lagjet e qytetit

Ndërhyrje|

Strukturat e bashkisë punojnë për pastrimin nga mbetjet urbane të shtretërve të përrenjëve, në... Read More → Strukturat e bashkisë punojnë për pastrimin nga mbetjet urbane të shtretërve të përrenjëve, në lagjet e qytetit

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Vit shkollor të mbarë për mësuesit dhe nxënësit !

Aktivitete|

Në nisje të vitit të ri mësimor, uroj mësuesit dhe nxënësit, për një vit shkollor të mbarë dhe të... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Vit shkollor të mbarë për mësuesit dhe nxënësit !

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Vazhdojmë investimet në shkolla

Aktivitete|

Tashmë shkolla “Bilal Golemi” ka një mjedis të ri sportiv, në shërbim të fëmijëve dhe banorëve... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Vazhdojmë investimet në shkolla

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër,vazhdojnë punimet për rehabilitimin e rezervuarëve të ujit dhe evitimin e problematikave gjatë stinës së dimrit.

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër,vazhdojnë punimet për rehabilitimin e rezervuarëve të ujit dhe... Read More → Strukturat e Bashkisë Gjirokastër,vazhdojnë punimet për rehabilitimin e rezervuarëve të ujit dhe evitimin e problematikave gjatë stinës së dimrit.

Close Search Window