Aktivitete, Uncategorized|

Edhe Gjirokastra i bashkohet nismës për Ditën pa Makina 🏃 Kursejmë energji, mbrojmë mjedisin qoftë dhe për një ditë të vetme në muaj🤝

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close Search Window