Njoftim

Shpallje|

Në kuadër të zbatimit të programeve të strehimit social, hapen aplikimet për “ Subvencion qiraje”.... Read More → Njoftim

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Politikat vendore në shërbim  të zhvillimit të qëndrueshëm të Gjirokastrës

Aktivitete|

Në forumin e organizuar nga Universiteti “Eqrem Çabej” në bashkëpunim me dy universitete italiane dhe... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Politikat vendore në shërbim  të zhvillimit të qëndrueshëm të Gjirokastrës

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar 109-vjetorin e krijimit të Policisë së Shtetit !

Aktualitet|

13 Janari edhe pse është një ritual i përvitshëm mbetet një ngjarje e rëndësishme që nuk mund të... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar 109-vjetorin e krijimit të Policisë së Shtetit !

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit, vazhdojnë largimin e mbetjeve urbane në qytet dhe njësitë administrative.

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit, vazhdojnë largimin e... Read More → Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit, vazhdojnë largimin e mbetjeve urbane në qytet dhe njësitë administrative.

Është prezantuar, me praninë e Kryetarit të Bashkisë Flamur Golemi, drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Komunitare Utilitare

Aktualitet|

Është prezantuar, me praninë e Kryetarit të Bashkisë Flamur Golemi, drejtori i Drejtorisë së... Read More → Është prezantuar, me praninë e Kryetarit të Bashkisë Flamur Golemi, drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Komunitare Utilitare

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Pastë këmbën e mbarë fëmija i parë për 2022

Aktivitete|

Ju prezantoj me Harin, këtë ëngjëll të porsalindur që është fëmija i parë për vitin 2022 në... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Pastë këmbën e mbarë fëmija i parë për 2022

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar festat për Shtëpinë e të Moshuarve !

Aktivitete|

Është simbolikë e bukur, urimi i festave të fundvitit për banorët e Shtëpisë së të Moshuarve, së... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar festat për Shtëpinë e të Moshuarve !

Shërbimi për Mbrojtjen nga Zjarri dhe Shpëtimi, në Bashkinë Gjirokastër

Ndërhyrje|

Shërbimi për Mbrojtjen nga Zjarri dhe Shpëtimi, në Bashkinë Gjirokastër, gjatë periudhës së festave... Read More → Shërbimi për Mbrojtjen nga Zjarri dhe Shpëtimi, në Bashkinë Gjirokastër

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar Krishtlindjen !

Aktualitet|

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar Krishtlindjen ! Për shumë vjet gëzuar Krishtlindjen ! Le të... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar Krishtlindjen !

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Buxheti 2022, më shumë investime dhe shërbime publike për komunitetin

Aktualitet|

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Buxheti 2022, më shumë investime dhe shërbime publike për... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Buxheti 2022, më shumë investime dhe shërbime publike për komunitetin

Close Search Window