Shpallje|

Njoftim Konsultim me Publikun

➡️Në kuadër të PZHIUT ka përfunduar faza e projekt-zbatimit në përputhje me kontratën e projektimit “Identifikimi dhe hartimi i masave paraprake për zgjidhjen e shqetësimeve urgjente për sigurinë dhe parandalimin humbjes së strukturave të trashëgimise në Kalanë e Gjirokastrës”  nga Konsulenca CHwB _ Cultural Heritage without Borders, Albania dhe PROSKENE – Conservation and Cultural Heritage, Spanjë.
ℹPër të prezantuar dhe informuar mbi rezualtatet e arritura deri më tani të kësaj konsulence në kuadër të Konsultimeve me Publikun do të organizohet nje takim dedikuar autoriteteve qëndrore, lokale dhe grupeve të interesit.
➡️Në këtë kuadër, Fondi Shqiptar i Zhvillimit mirëpret  grupet e interesit ditën e Martë, më 9 Mars, 2021 ora 10:30, tek Hotel “Kodra” në GJIROKASTËR.
Takimi do të realizohet në respektim të masave anti-COVID-19.
Për më shumë informacion ju ftojmë të klikoni në link 👇
https://www.albaniandf.org/2021/02/23/njoftimi-per-konsultim-me-publikun-3/
Bashkia Gjirokaster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window