THIRRJE PËR PJESMARRJE NE TENDER – Objekti I kontratës/marrëveshjes kuadër : “Rikonstruksioni I teatrit “ Zihni Sako” Gjirokastër.

Shpallje|

  BASHKIA GJIROKASTËR   THIRRJE PËR PJESMARRJE NE TENDER   Emri dhe adresa e autoritetit... Read More → THIRRJE PËR PJESMARRJE NE TENDER – Objekti I kontratës/marrëveshjes kuadër : “Rikonstruksioni I teatrit “ Zihni Sako” Gjirokastër.

Open Tender Procedure for External Expertise (ADRISEISMIC/EXT.EXPERTISE/2020/01) under (INTERREG ADRION PROGRAMME)

Shpallje|

The Municipality of Gjirokastra, as part of the project “New approaches for seismic improvement and... Read More → Open Tender Procedure for External Expertise (ADRISEISMIC/EXT.EXPERTISE/2020/01) under (INTERREG ADRION PROGRAMME)

“Projektimi dhe Supervizimi i Sistemit të Muzeve” 

Aktualitet|

Fondi Shqipetar i Zhvillimit dhe Bashkia Gjirokaster, njoftojne se: Në kuadër të PZHIUT  ka perfunduar... Read More → “Projektimi dhe Supervizimi i Sistemit të Muzeve” 

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO

Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO. Në këtë 15 vjetor, festojmë këtë... Read More → 15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO

Me kryeministrin Rama për të parë nga afër kantierin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Me kryeministrin Rama, ministren Balluku dhe deputetet Kumbaro e Malo sot në Gjirokastër për të parë nga... Read More → Me kryeministrin Rama për të parë nga afër kantierin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale.

Me një mysafir të veçantë dhe mik të shqiptarëve, ambasadorin e BE-së, Luigi Soreca

Turizmi|

Me një mysafir të veçantë dhe mik të shqiptarëve, ambasadorin e BE-së, Luigi Soreca, i cili kishte... Read More → Me një mysafir të veçantë dhe mik të shqiptarëve, ambasadorin e BE-së, Luigi Soreca

Bashkia e Gjirokastrës përmirëson situatën dhe shqetësimet e evidentuara në sektorë të ndryshëm të territorit që administron.

Ndërhyrje|

Bashkia e Gjirokastrës përmirëson situatën dhe shqetësimet e evidentuara në sektorë të ndryshëm të... Read More → Bashkia e Gjirokastrës përmirëson situatën dhe shqetësimet e evidentuara në sektorë të ndryshëm të territorit që administron.

Brenda verës nisin punimet për rikonstruksionin e Teatrit “Zihni Sako”.

Kulturë, Ndërhyrje, Projekte|

Një lajm i mirë për Gjirokastrën 🤗 Brenda verës do të nisim punimet për rikonstruksionin e... Read More → Brenda verës nisin punimet për rikonstruksionin e Teatrit “Zihni Sako”.

Rreth 400 Ha tokë bujqësore të Lazaratit do të mund të vaditen pas ndërhyrjes në pastrimin e kanalit.

Bujqesi, Ndërhyrje|

Rreth 400 Ha tokë bujqësore të Lazaratit do të mund të vaditen pas ndërhyrjes që bëmë për pastrimin... Read More → Rreth 400 Ha tokë bujqësore të Lazaratit do të mund të vaditen pas ndërhyrjes në pastrimin e kanalit.

Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në ‘Dunavat’.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në... Read More → Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në ‘Dunavat’.

Close Search Window