Aktivitete|

Gjatë vizitës në Qipro edhe një takim me disa të rinj nga Gjirokastra që studiojnë në Nicosia. Të mirëpritur kurdoherë të rikthehen në vendlindjen e tyre për të dhënë kontributin dhe eksperiencën e fituar jashtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close Search Window