Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar 77-vjetorin e Çlirimit të Gjirokastrës !

Uncategorized|

18 Shtatori,Dita e Çlirimit të qytetit tonë, është simbolika e kontributit që edhe Gjirokastra dha në... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar 77-vjetorin e Çlirimit të Gjirokastrës !

Sensibilizojmë komunitetin për respektimin e masave të reja anti-Covid 19.

Uncategorized|

Sensibilizojmë komunitetin për respektimin e masave të reja anti-Covid 19. Frikë jo kujdes po !... Read More → Sensibilizojmë komunitetin për respektimin e masave të reja anti-Covid 19.

Respektimi i masave anti-Covid19 parandalon infektimet tek popullata !

Uncategorized|

Respektimi i masave anti-Covid19 parandalon infektimet tek popullata ! Sensibilizojmë komunitetin për... Read More → Respektimi i masave anti-Covid19 parandalon infektimet tek popullata !

Këndi Arkivor, i cili funksionon në mjediset e bibliotekës “Apostol Meksi”.

Uncategorized|

Këndi Arkivor, i cili funksionon në mjediset e bibliotekës “Apostol Meksi”, po tërheq interesimin në... Read More → Këndi Arkivor, i cili funksionon në mjediset e bibliotekës “Apostol Meksi”.

Mbledhja e Këshillit Bashkiak 29/01/2021.

Uncategorized|

Në mbledhjen e radhës të zhvilluar online, ditën e premte, datë 29.01.2021, Këshilli Bashkiak miratoi... Read More → Mbledhja e Këshillit Bashkiak 29/01/2021.

Përmirësimi dhe mirëmbajtja e sinjalistikës rrugore është në fokus të punës së Bashkisë Gjirokastër.

Uncategorized|

Përmirësimi dhe mirëmbajtja e sinjalistikës rrugore është në fokus të punës së Bashkisë... Read More → Përmirësimi dhe mirëmbajtja e sinjalistikës rrugore është në fokus të punës së Bashkisë Gjirokastër.

Bashkia Gjirokastër po depoziton sasi kripe përgjatë rrugëve të brendshme në qytet.

Aktualitet, Uncategorized|

Bashkia Gjirokastër po depoziton sasi kripe përgjatë rrugëve të brendshme në qytet, duke shmangur... Read More → Bashkia Gjirokastër po depoziton sasi kripe përgjatë rrugëve të brendshme në qytet.

Kryetari i Bashkisë, Flamur Golemi, ka inspektuar disa prej shkollave të qytetit dhe në fshat.

Uncategorized|

Kryetari i Bashkisë, Flamur Golemi, ka inspektuar disa prej shkollave të qytetit dhe në fshat, për të... Read More → Kryetari i Bashkisë, Flamur Golemi, ka inspektuar disa prej shkollave të qytetit dhe në fshat.

Bashkia Gjirokastër po mirëadministron sipërfaqet me pyje, duke evituar prerjet e paligjshme dhe dëmtimin e tyre.

Uncategorized|

Bashkia Gjirokastër po mirëadministron sipërfaqet me pyje, duke evituar prerjet e paligjshme dhe dëmtimin... Read More → Bashkia Gjirokastër po mirëadministron sipërfaqet me pyje, duke evituar prerjet e paligjshme dhe dëmtimin e tyre.

Strukturat e Emergjencave Civile në Bashkinë Gjirokastër, janë në gatishmëri.

Uncategorized|

Strukturat e Emergjencave Civile në Bashkinë Gjirokastër, janë në gatishmëri për të ndihmuar... Read More → Strukturat e Emergjencave Civile në Bashkinë Gjirokastër, janë në gatishmëri.

Close Search Window