Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Simbolike ekspozita e piktorit kosovar Xhevdet Spahija në “Javën e Flamurit”

Aktivitete|

Vazhdojmë aktivitetet në “Java e Flamurit”, me çeljen e ekspozitës personale të piktorit nga Kosova,... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Simbolike ekspozita e piktorit kosovar Xhevdet Spahija në “Javën e Flamurit”

Ekspozita në pikturë “Historia në ngjyrat tona”, organizuar nga Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi”

Aktivitete|

Ekspozita në pikturë “Historia në ngjyrat tona”, organizuar nga Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato... Read More → Ekspozita në pikturë “Historia në ngjyrat tona”, organizuar nga Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi”

Në kuadër të Festave të Nëntorit, Bashkia Gjirokastër ka përgatitur një program të larmishëm aktivitetesh

Aktivitete|

Në kuadër të Festave të Nëntorit, Bashkia Gjirokastër ka përgatitur një program të larmishëm... Read More → Në kuadër të Festave të Nëntorit, Bashkia Gjirokastër ka përgatitur një program të larmishëm aktivitetesh

Të rinjtë, në qytetin e Gjirokastrës, janë bërë pjesë e Planit Kombëtar të Pastrimit

Aktivitete|

Të rinjtë, në qytetin e Gjirokastrës, janë bërë pjesë e Planit Kombëtar të Pastrimit.... Read More → Të rinjtë, në qytetin e Gjirokastrës, janë bërë pjesë e Planit Kombëtar të Pastrimit

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Të kontribuojmë së bashku për Gjirokastrën e pastër

Ndërhyrje|

Mirëmenaxhojmë mbetjet urbane dhe sistemojmë mjedisin si pjesë e Planit Kombëtar të Pastrimit. Mjedisi... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Të kontribuojmë së bashku për Gjirokastrën e pastër

Në Konferencën Rajonale “Turizmi dhe ekoturizmi në rajonin tonë, arritje, sfida dhe perspektiva”

Turizmi|

Në Konferencën Rajonale “Turizmi dhe ekoturizmi në rajonin tonë, arritje, sfida dhe perspektiva”,... Read More → Në Konferencën Rajonale “Turizmi dhe ekoturizmi në rajonin tonë, arritje, sfida dhe perspektiva”

Shërbimi i ndriçimit publik është një ndër prioritetet e punës së strukturave të bashkisë

Ndërhyrje|

Shërbimi i ndriçimit publik është një ndër prioritetet e punës së strukturave të bashkisë. Në... Read More → Shërbimi i ndriçimit publik është një ndër prioritetet e punës së strukturave të bashkisë

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Qeveria japoneze mbështetje për një mjedis të pastër

Projekte|

Një makinë teknologjike me standarde të larta i shtohet flotës së automjeteve për pastrimin e mbetjeve... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Qeveria japoneze mbështetje për një mjedis të pastër

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër punojnë për rehabilitimin e rrugëve rurale në fshatra

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër punojnë për rehabilitimin e rrugëve rurale në fshatra.Në përgjigje... Read More → Strukturat e Bashkisë Gjirokastër punojnë për rehabilitimin e rrugëve rurale në fshatra

Bashkia Gjirokastër vazhdon të promovojë dhe mbështetë nxënësit me rezultate të larta në procesin mësimor.

Aktivitete|

Bashkia Gjirokastër vazhdon të promovojë dhe mbështetë nxënësit me rezultate të larta në procesin... Read More → Bashkia Gjirokastër vazhdon të promovojë dhe mbështetë nxënësit me rezultate të larta në procesin mësimor.

Close Search Window