Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër vazhdon pastrimin nga mbetjet urbane të zonave të ndryshme në qytet dhe njësitë administrative. Krahas pastrimit të mjedisit po kryhet vendosja e kontenierëve dhe koshave të rinj, në pikat e depozitimit, në lagjet e qytetit dhe fshatra. Bashkia Gjirokastër apelon për depozitimin e mbetjeve urbane ne vendet e përcaktuara dhe mbrojtjen e mjedisit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close Search Window