Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 09/10/2020 - 10/10/2020
8:00 pm - 10:00 pm

Categories


👉Çelja e një faze të re bashkëpunimi mes Bashkisë Gjirokastër dhe Ambasadës Gjermane,do të konkretizohet me aktivitetet e Tetorit Gjerman në qytetin tonë. Bashkëpunimi i frytshëm në fusha të ndryshme, dhe kryesisht në turizëm, u konfirmua edhe gjatë vizitës që ambasadori gjerman, z. Peter Zingraf, zhvilloi përpara disa muajsh në Gjirokastër dhe takimit me kryetarin e bashkisë Flamur Golemi. Një bashkëpunim që starton sot në mbrëmje me “Open Cinema”, me një program kulturor të larmishëm. 👇
E Premte: 09/10/2020 ora 20:00 FILMI: “ADAM & EVELYN” NGA ANDREAS GOLDSTEIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window