Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 25/03/2022 - 27/03/2022
All Dayy

Categories


Këto karnavale do të jenë të paharrueshme🔥
Bashkia Gjirokastër në bashkëpunim me @the_aadf dhe @TidGjirokastra organizon koncertin live të grupit Urban Band dhe Dj Mallis Malis të cilët do të sjellin atmosferën magjike mbrëmjen e 25 Marsit në pazarin karakteristik të Gjirokastrës🥰

#ejadheti
#bashkiagjirokastër #AADF #tidgjirokastra #karnaval #pazarigjirokastres #albanianchefacademy #traditional #events #karnavalparty #unesco #unescoworldheritage #party

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window