Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 21/02/2020 - 22/02/2020
12:00 am - 11:30 pm

Categories


Bashkia Gjirokastër me mbeshtetjen e The_AADF & TID Gjirokastra organizon festën e Karnavaleve 2020.
Ejani të shijoni Pazarin, më 21 dhe 22 Shkurt. Për dy ditë me rradhë me shumë aktivitete dhe argëtim edhe për fëmijët.
Food tasting/street party/barbecue & wine.
Gjithçka që duhet për një fundjavë plot energji.
Mos harro!!!
Merr edhe ti maskën tënde!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window