Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 24/12/2019
12:00 pm - 2:00 pm

Categories No Categories


 

Surpriza😊, argëtim🤹 dhe magji!
👉Atmosferën e festave në Gjirokastër e zbukurojnë artistët 🤹👯e Cirkut të Tiranës. Një falenderim i veçantë për TID Gjirokastër & AADF për suportin e evenimentit!
Të dashur fëmijë 👧🧑! Ejani të luajmë e gëzojmë me personazhet tuaj🧚.
Takohemi 😉 ditën e martë, datë 24 dhjetor, ora 12.00, në sheshin e Çercizit.🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window