KOMISIONET E KËSHILLIT BASHKIAK

 • Komisioni I Ekonomisë, Financës, Ndërtimit , Zhvillimit Urban dhe Rural.
 1. Lindita Rova Kryetar
 2. Gentian Llogo
 3. Asllan Karagjozi
 4. Valentine Balloma
 5. Arjan Hasko
 • Komisioni I Shërbimeve Publike , Sterim, Nxitje e Punësimit, Transport.
 1. Eduina Guga  Kryetar
 2. Petrit Brahimi
 3. Neim Nebiaj
 4. Argjiro Muho
 5. Merita Isaraj
 • Komisioni I Veprimtarisë Prodhuese, Tregtisë dhe Turizmit
 1. Armand Feruni  Kryetar
 2. Shkëlqim Guçe
 3. Kristi Arapaj
 4. Tefta Sufati
 5. Zamira Veizaj
 • Komisioni I Rendit, Juridik Mbrojtjes Civile dhe Gjendjes Civile.
 1. Armand Hilaj  Kryetar
 2. Vladimir Naçi
 3. Oltian Shehu
 4. Karolina Xheko
 5. Argjiro Muho
 • Komisioni I Mandateve
 1. Merita Isaraj  Kryetar
 2. Florika Qafzezi
 3. Arbora Kore
 • Komisioni I Shëndetësisë ,Shërbimit Social dhe Barazisë Gjinore
 1. Arqile Zhapa  Kryetar
 2. Argjiro Muho
 3. Lorena Gjini.
 4. Tefta Sufati
 5. Florika Qafzezi
 • Komisioni I Arsmit, Kulturës, Kreativitetit, Sportit dhe marrëdhënieve me jashtë.
 1. Arbora Kore  Kryetar
 2. Vladimir Naçi
 3. Arben Rexhaj
 4. Dashamir Qeli
 5. Lindita Rova

Comments are closed.

Close Search Window