Thank you for allowing me to serve as your mayor. Together, let's keep the momentum going.

Best regards, Mayor Dr. Flamur Golemi

Pjesë e UNESCO-s prej vitit 2005.

Publikimet rreth qytetit

Zbuloni se çfarë po ndodh dhe qëndroni në aktualitet.

Gjirokastra në të dielën e radhës pa makina

Aktivitete, Aktualitet

... Read More → Gjirokastra në të dielën e radhës pa makina

Gjirokastra përfshihet në Turin Ciklistik

Aktivitete, Aktualitet

Turizëm dhe sport në Gjirokastër Faleminderit 12 ekipeve të Turit Çiklistik që përfshinë edhe qytetin e gurtë në hartën e tyre.... Read More → Gjirokastra përfshihet në Turin Ciklistik

Lamtumirë Drini Hila

Aktualitet

I dhamë sot lamtumirën e fundit aktorit të mirënjohur gjirokastrit Drini Hila. Ai ka një kontribut të veçantë në rrugëtimin në... Read More → Lamtumirë Drini Hila

Aktivitetet

Bashkohuni me argëtimin në qytetin tonë!

Atmosferën e festave në Gjirokastër e zbukurojnë artistët 🤹👯e Cirkut të Tiranës

Atmosferën e festave në Gjirokastër e zbukurojnë artistët 🤹👯e Cirkut të Tiranës

24/12/2019    
12:00 pm – 2:00 pm
  Surpriza😊, argëtim🤹 dhe magji! 👉Atmosferën e festave në Gjirokastër e zbukurojnë artistët 🤹👯e Cirkut të Tiranës. Një falenderim i veçantë për TID Gjirokastër & AADF për […]
Gjirokastra Karnavale 2020

Gjirokastra Karnavale 2020

21/02/2020 – 22/02/2020    
12:00 am – 11:30 pm
Bashkia Gjirokastër me mbeshtetjen e The_AADF & TID Gjirokastra organizon festën e Karnavaleve 2020. Ejani të shijoni Pazarin, më 21 dhe 22 Shkurt. Për dy […]
Open Cinema (Tetori Gjerman 2020)

Open Cinema (Tetori Gjerman 2020)

09/10/2020 – 10/10/2020    
8:00 pm – 10:00 pm
Çelja e një faze të re bashkëpunimi mes Bashkisë Gjirokastër dhe Ambasadës Gjermane,do të konkretizohet me aktivitetet e Tetorit Gjerman në qytetin tonë. Bashkëpunimi i […]
RETRO N'SOKAK

RETRO N'SOKAK

24/10/2020 – 25/10/2020    
11:00 am – 4:00 pm
RETRO rikthehet në qytetin e bukur e të gurtë të Gjirokastrës, në rrugicat e famshme me kalldrëm që mbartin aromë historie e trashëgimie, fton të […]
Pranverë në Pazarin e bukur të Gjirokastrës

Pranverë në Pazarin e bukur të Gjirokastrës

13/03/2022 – 14/03/2022    
10:30 am
Pranverë në Pazarin e bukur të Gjirokastrës Eja dhe ti,bëhu pjesë e festimeve në datat 13-14 Mars ora 10:30 #ejanegjirokaster #bashkiagjirokaster #tidgjirokaster #AADF #pranverë #ditaeveres

QAFA E PAZARIT

Close Search Window