1. Pajisja e qytetareve me leje zhvillimi (sherbim on line sipas ligjit 10/7/2014).

2.  Pajisja e qytetareve me leje ndertimi (sherbim on line sipas ligjit 10/7/2014).

3.Pajisja e qytetareve me leje per nrdim destinacioni te objektit ekzistues  (sherbim on line sipas ligjit 10/7/2014).

4.Pajisja e qytetareve me Certifikat Perdorimi  (sherbim on line sipas ligjit 10/7/2014).

5.Konfirmim i kufizimeve me prone publike te banesave (Harta e qytetit te Gjirokastres se vitit 1981,perpunuar nga topografe te licensuar,kerkese).

6.Konfirmim i parcelave te perfituara nga ligji 7501 (Harta e parcelave,perpunuar nga topografe te licensuar,konfirmim i bere nga Administratori i

Njesise Administrative dhe formularet AMTP).

7.Pajisja e qytetareve me adresen e banimit (Vertetim hipotekor,harte treguse dhe kerkese).

8.Regjistrimi i banesave qe nuk kane akte te fitimit te pronesise sipas VKM 608 (kerkese,harte e vitit 1981 per qytetin tre kopje,plan rilevimi te prones sipas hartave te Z.V.R.P  6 kopje,certifikate familjare e dates 10.08.1991).

9.Informacion per rregulloret e zonave sipas planit rregullues (kerkese).


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bashkiagj/public_html/wp-includes/functions.php on line 3775