Sherbimet qe ofrohen per qytetaret e Gjirokastres nga drejtorite ne varesi te Bashkise Gjirokaster jane:

  • Sherbime kulturore ofrohen nga Agjensia e Kultures,Turizmit,Trashegimise dhe Sporteve
  • Sherbime per Mirqenie dhe kujdes Social ofrohen nga Agjensia e Mirqenies dhe Kujdesit Social
  • Sherbime Bujqesore dhe Veterinare ofrohen nga Agjensia Bujqesore,Veterinare dhe Mjedisore
  • Sherbime per ujin e pijshem dhe kontrollin e ujrave te zeza ofrohen nga U.K.GJ SHA me shtrirje ne te gjithe territorin Administrativ te Bashkise Gjirokaster.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bashkiagj/public_html/wp-includes/functions.php on line 3775