1. Licensimi i subjekteve Transport Taxi.
  2. Licensimi i subjekteve Transport malli.
  3. Licensimi i subjekteve per linjat Qytetase.
  4. Licensimi i subjekteve per linjat Rethqytetase.
  5. Hartimi i listave te pastreheve per cdo program

a.Per banesat lokale (kredi me 3% interes).

b.Per truall te pajisur me infrastukture.

c.Banesat me kosto te ulet.

6.Pajisje me autorizim per pikat e shitjes me pakice te karburanteve, per K.U.Z , K.U.B, zgjatje orari etj.

7. Lidhje e kontrates me operatore te ndryshem si O.SH.E ,  U.K.GJ

8.Hartimi i planeve per Emergjencat Civile ne teritorin e Bashkise Gjirokaster.

9.Evidentimin e demtimeve,hartimin e relacioneve ne rastet e Emergjencave Civile dhe cuarja e tyre per diskutim ne Keshillin e Bashkise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bashkiagj/public_html/wp-includes/functions.php on line 3775