Projekti EU for Innovation.

NJOFTIM

 

Të nderuar,

 

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju informacionin për thirrjen e dytë të Challenge Fund në kuadër të Projektit EU for Innovation.

 

Në këtë kuadër, do të organizohet fushata e promovimit për thirrjen e dytë nga Projekti EU for Innovation.

 

Ekspertë të huaj do të frymezojnë pjesëmarrësit duke sjellë në tavolinë shembuj konkret të inovacionit dhe se si inovacioni shtyn rritjen e një biznesi. Gjithashtu, gjatë këtij sesioni do të kërkohet angazhimi i pjesëmarrësve në përdorimin e një sërë metodash inovative për të zbuluar nëse bizneset e tyre kanë potencial të jenë novatore.

 

Për të gjithë të interesuarit do të ofrohet një bashkëbisedim i shkurtër 10-15 min, me një ekspert inovacioni në fund të aktivitetit.

 

Sesioni informues do të zhvillohet ditën e Martë, datë 1 Tetor 2019 në ambjentet e sallës së konferencave tek Hotel “Çajupi”

 

Për më shumë informacionin mund të kontaktoni në emailin e mëposhtëm:

 

gjirokasterbashkia@gmail.com.

 

Traktatit i aderimit të republikës së Shqipërisë në Bashkimin Evropian”.

NJOFTIM

Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin e tij Nr.749, datë 19.12.2018 “Për krijimin, organizimin dhe funksionimin e strukturës shtetërore, përgjegjëse për zhvillimin e negociatave dhe lidhjen e traktatit të aderimit të republikës së Shqipërisë në Bashkimin Evropian”.

Në seksionin IX të VKM-së të cituar më lart, përcaktohet se pjesëmarrja e shoqërisë civile në procesin e negociatave të anëtarësimit do të realizohet në përputhje me Platformën e Partneritetit për Integrimin Evropian. Format e pjesëmarrjes, funksionimi dhe arkitektura institucionale e Platformës së Partneritetit për Integrimin Evropian do të miratohen me urdhër të Kryeministrit.

Projekt urdhri “Për organizimin dhe funksionimin e Platformës së Partneritetit për Integrimin Evropian” vjen si kërkesë e Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.749, datë 19.12.2018, ku përcaktohet  struktura shtetërore, përgjegjëse për zhvillimin e negociatave pjesë e së cilës është dhe Platforma e Partneritetit. Ky projekt urdhër synon të adresojë disa çështje të rëndësishme të procesit aktual të integrimit evropian si dhe atij të pritshëm me nisjen e bisedimeve për anëtarësim.

Nëpërmjet këtij njoftimi, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, ju fton të jepni kontributin tuaj mbi projekt urdhrin “Për organizimin dhe funksionimin e Platformës së Partneritetit për Integrimin Evropian”, përmes një takimi për konsultim.

Takimi i konsultimit për projektaktin do të mbahet në datën 30 korrik 2019 ora 10:00, pranë Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme.  

Qëllimi i procesit të konsultimit është informimi si dhe mbledhja e kontributit, rekomandimeve, sugjerimeve nga grupet e interesit. Kontributi dhe sugjerimet do të ndihmojnë në përmirësimin e mëtejshëm të këtij dokumenti.

Më poshtë projekt-urdhëri

Download (DOCX, 79KB)

Promovimi i eventit GUARDIANËT E PARAJSËS

Përshëndetje Znj. Rami,
Po Ju shkruaj për t’Ju falenderuar përzemërsisht për mbështetjen e deri tanishme lidhur me eventin që Qendra Zeta dhe Travic.info (NO) po organizojnë në qytetin që Ju drejtoni, Gjirokastër.
Më së fundi ka ardhur momenti për t’a bërë publik këtë event.
Per ne, ishte kënaqësi të punonim për të dhe sigurisht edhe me stafin lokal në Gjirokastër.
Ne kemi komunikuar me Ambasadën Sllovene dhe Konsullatën Norvegjeze në Tiranë, të cilët na kanë konfirmuar për prezencën e tyre; Jemi në pritje të një konfirmimi edhe nga Ministria e Kulturës, por për ne gjëja me e rëndësishme është vetë audienca gjirokastrite.
Në këtë email po ju bashkalidh ftesën dhe materialet e tjera promocionale (online) të eventit dhe do të ishim shumë të lumtur e të nderuar, që ky informacion të pasqyrohej në faqet e institucioneve tuaja, në rrjetet sociale dhe në email-e apo kontaktet tuaja.
Ditën e hënë, datë 3 qershor, dy kolegë nga stafi jonë do të vijnë në Gjirokastër për t’ju a dorëzuar dorazi edhe materialet e printuara.
Po e mbyll emailin duke Ju falenderuar edhe një herë për mbështetjen!
Me respekt,
Valentina Koça
Drejtoreshë e Qendrës Zeta- Tiranë

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bashkiagj/public_html/wp-includes/functions.php on line 3770