Në Njësinë Administrative Picar, strukturat e bashkisë kanë ndërhyrë për pastrimin e mjedisit.

Ndërhyrje|

Në Njësinë Administrative Picar, strukturat e bashkisë kanë ndërhyrë për pastrimin e mjedisit. Në... Read More → Në Njësinë Administrative Picar, strukturat e bashkisë kanë ndërhyrë për pastrimin e mjedisit.

Talentet e reja të aktrimit në Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Fato Berberi”, po shfaqin për fëmijët e kopshteve “Gabimet e veshkaushit” të autorit Odhise Grillo.

Aktivitete, Kulturë|

Talentet e reja të aktrimit në Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Fato Berberi”, po shfaqin për... Read More → Talentet e reja të aktrimit në Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Fato Berberi”, po shfaqin për fëmijët e kopshteve “Gabimet e veshkaushit” të autorit Odhise Grillo.

Mirëmbajtja dhe rehabilitimi i rrugëve të brendshme, në qytet dhe njësitë administrative, është në fokus të punës së Bashkisë Gjirokastër.

Ndërhyrje|

Mirëmbajtja dhe rehabilitimi i rrugëve të brendshme, në qytet dhe njësitë administrative, është në... Read More → Mirëmbajtja dhe rehabilitimi i rrugëve të brendshme, në qytet dhe njësitë administrative, është në fokus të punës së Bashkisë Gjirokastër.

Bashkia Gjirokastër vazhdon zbatimin e nismave, për mbjelljen e pemëve të reja dhe rritjen e sipërfaqeve të gjelbëruara, në zona të ndryshme të qytetit.

Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër vazhdon zbatimin e nismave, për mbjelljen e pemëve të reja dhe rritjen e sipërfaqeve... Read More → Bashkia Gjirokastër vazhdon zbatimin e nismave, për mbjelljen e pemëve të reja dhe rritjen e sipërfaqeve të gjelbëruara, në zona të ndryshme të qytetit.

Bashkia Gjirokastër, po ndërhyn për rehabilitimin e rrjetit të ndriçimit publik në qytet dhe njësitë administrative.

Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër, po ndërhyn për rehabilitimin e rrjetit të ndriçimit publik në qytet dhe njësitë... Read More → Bashkia Gjirokastër, po ndërhyn për rehabilitimin e rrjetit të ndriçimit publik në qytet dhe njësitë administrative.

Prioritet i punës së Bashkisë Gjirokastër janë edhe investimet në rrjetin e ndriçimit publik, në lagje të ndryshme të qytetit.

Aktualitet|

Prioritet i punës së Bashkisë Gjirokastër janë edhe investimet në rrjetin e ndriçimit publik, në... Read More → Prioritet i punës së Bashkisë Gjirokastër janë edhe investimet në rrjetin e ndriçimit publik, në lagje të ndryshme të qytetit.

Kryetari i Bashkisë, Flamur Golemi pret Konsullin e Përgjithshëm të Greqisë në Gjirokastër, Dimitrios Sacharidis

Aktualitet|

Kryetari i Bashkisë, Flamur Golemi pret Konsullin e Përgjithshëm të Greqisë në Gjirokastër, Dimitrios... Read More → Kryetari i Bashkisë, Flamur Golemi pret Konsullin e Përgjithshëm të Greqisë në Gjirokastër, Dimitrios Sacharidis

Punimet e kryera nga strukturat e Bashkisë Gjirokastër për rehabilitimin e rrjetit të KUZ-ve.

Ndërhyrje|

Punimet e kryera nga strukturat e Bashkisë Gjirokastër për rehabilitimin e rrjetit të KUZ-ve, në qytet... Read More → Punimet e kryera nga strukturat e Bashkisë Gjirokastër për rehabilitimin e rrjetit të KUZ-ve.

Bashkia Gjirokastër vazhdon ndërhyrjet për rehabilitimin e rrugëve të brendshme, në zonat rurale.

Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër vazhdon ndërhyrjet për rehabilitimin e rrugëve të brendshme, në zonat rurale.... Read More → Bashkia Gjirokastër vazhdon ndërhyrjet për rehabilitimin e rrugëve të brendshme, në zonat rurale.

Kryebashkiaku Golemi : Nisma të përbashkëta me UNICEF për mbrojtjen dhe mirëqenien e fëmijëve

Aktivitete|

Kryebashkiaku Golemi : Nisma të përbashkëta me UNICEF për mbrojtjen dhe mirëqenien e fëmijëve... Read More → Kryebashkiaku Golemi : Nisma të përbashkëta me UNICEF për mbrojtjen dhe mirëqenien e fëmijëve

Close Search Window