• December 31, 2018
 • 12:00 am

Plan kalendarik i aktiviteteve kulturore vjetore Bashkia Gjirokaster.

 • Gezuar Diten e Veres 14 mars 2018
 • 110 vjetori i Luftes se Mashkullores  ”Do t’ju skuq t’ju bej me moje”  18 mars 2018
 • 90 vjetori i biblotekes ” Aleksander Meksi”   prill 2018
 • Celja e sezonit turistik ”Gjirokastra 2018”  maj 2018
 • 140 vjetori i Lidhjes Shqiptare te Prizrenit   10 qershore 2018
 • Teatri ne zonen historike dhe arkeologjike  qershor 2018
 • Festa e brumit: Ne kuader te 55 vjetorit te shpalljes se Gjirokastres ”Qytetmuze 13vjetori ne UNESKO korrik 2018
 • Ateljieja filmike me emrin ”Gjirokaster” 25-29 korrik 2018
 • Mini aktivitete kulturore qershor,korrik,gusht (fundjava turistike).
 • Divani lunxhiot 10-13 gusht 2018
 • Argjiro-Fest  shtator 2018
 • Ditet e Trashegimise Europiane (Panairi i Artizanit)
 • 50 vjet teater ”Zihni Sako” Takimi mbarekombetare i teatri profesionist ” Kadri Roshi” 8-14 tetor
 • 100 vletori i shkolles se pare shqipe ne Gjirokaster 26-27 tetor 2018
 • 13 vjet polifonia shqiptare UNESKO
 • Musine Kokalari ”Riti i mergimit” ne Gjirokaster 25 nentore 2018
 • 4 Dhjetor Ngritja e Flamurit   4 dhjetor 2018
 • Gezuar Vitin e Ri fund dhjetori 2018

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bashkiagj/public_html/wp-includes/functions.php on line 3735