Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Qytetarët akses për shërbimet online

Projekte|

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Qytetarët akses për shërbimet online Punojmë për të rritur... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Qytetarët akses për shërbimet online

Në kuadër të PZHIUT ka përfunduar faza e projekt-zbatimit.

Projekte|

Në kuadër të PZHIUT ka përfunduar faza e projekt-zbatimit në përputhje me kontratën e projektimit... Read More → Në kuadër të PZHIUT ka përfunduar faza e projekt-zbatimit.

Brenda verës nisin punimet për rikonstruksionin e Teatrit “Zihni Sako”.

Kulturë, Ndërhyrje, Projekte|

Një lajm i mirë për Gjirokastrën 🤗 Brenda verës do të nisim punimet për rikonstruksionin e... Read More → Brenda verës nisin punimet për rikonstruksionin e Teatrit “Zihni Sako”.

Konsultim publik për Planin e Detajuar Vendor (PDV) për njësitë strukturore Z.E.1.1., Z.E.1.2 dhe Z.E.2.2

Projekte|

⭕Bashkia Gjirokastër organizon në datë 21.05.2020, ora 11:00 në ambientet e jashtëme të “Hotel... Read More → Konsultim publik për Planin e Detajuar Vendor (PDV) për njësitë strukturore Z.E.1.1., Z.E.1.2 dhe Z.E.2.2

Pazari i Gjirokastrës do duket i magjishëm!

Aktualitet, Projekte|

Tashmë, pa asnjë dyshim, Pazari i Gjirokastrës duket i magjishëm! 🎇 Pas investimit për punimet... Read More → Pazari i Gjirokastrës do duket i magjishëm!

Close Search Window