Aktivitete|

Bashkia Gjirokastër më shumë aktivitete, për gjallërimin e qytetit të gurtë. “Bukinistët”, edicioni i I-rë, do të prezantojë libra dhe botime të ndryshme, në gjuhën shqipe dhe të huaj me fokus Gjirokastrën. Programi do të sjellë aktivitete letrare dhe artistike, me promovime librash dhe tinguj poetikë.
Jeni të mirëpritur !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close Search Window